Marc Pro е създаден въз основа на 30-годишен опит и изследвания с електронни устройства за стимулиране, за да осигури професионално възстановяване на мускулите и облекчаване на болката на всеки, който има нужда от това. Нашата патентована технология води до значително въздействие и по-ефективни резултати от всяко друго устройство на пазара.

Има налични 3 публикувани и рецензирани научни изследвания, които показват:

  • 96% от клиентите имат по-добри нива на мускулна работа
  • 0 чести нежелани реакции при използване на Marc Pro Plus

Marc Pro Plus прави здравословния начин на живот възможен за всички. Нашата мисия е да направим възстановяването на мускулите просто и достъпно, което от своя страна ще ти даде възможност да правите повече, с по-малко или дори никакви затруднения.

Как Marc Pro Plus подобрява възстановяването?

Marc Pro Plus е предназначен да ускори процеса на възстановяване чрез усъвършенствана форма на активно възстановяване. Упражненията или усилената дейност причиняват увреждане на тъканите и метаболитни отпадъци в района. Marc Pro е в състояние да изхвърли тези отпадъци по-бързо и да ускори подхранването в зоната, ускорявайки естествения процес на възстановяване на тялото. Това се постига чрез уникални, силни, но напълно неизтощаващи мускулни контракции, които стартират каскадна поредица от физиологични събития. Наричаме това каскада за възстановяване на мускулите или накратко MARC®. Процесът включва производство на азотен оксид, вазодилатация, увеличен поток и, при многократна употреба, ангиогенеза. Информацията по-долу ще обясни повече за това как работи възстановяването на мускулите и защо Marc Pro Plus е идеалният метод за подобряване на възстановяването:

Marc Pro Plus е безгранично активно възстановяване. Най-ефективното активно възстановяване ще създаде достатъчно мускулна активация, за да улесни и четирите физиологични етапа на възстановяване на мускулите, без да причинява допълнителен стрес или умора. Мускулната стимулация на Marc Pro Plus осигурява всички предимства на активното възстановяване без ограничения. Освен това собствената и патентована технология на Marc Pro Plus създава ниво на активация на мускулите без да ги изморява или да причинява болка, което е несравнимо с други електронни устройства.

Как Marc Pro Plus подобрява състоянието и ефективността на мускулите?

Marc Pro Plus не само ускорява процеса на възстановяване. Когато се използва редовно, Marc Pro Plus всъщност подобрява мускулната кондиция. Изследванията показват, че използването на Marc Pro Plus редовно причинява развитието на нови кръвоносни съдове (капиляри) – процес, известен като ангиогенеза. Повече капилярни кръвоносни съдове в мускула се равняват на повече кислородна кръв и свързаните с това запаси в мускула и повече деоксидирана кръв и отпадъци от мускула. Чрез увеличаване на общата производителност на подхранването към и от мускула чрез ангиогенеза, мускулът има повишен капацитет на работа – неговото състояние се е подобрило и се представя значително по-добре. Всичко това е в допълнение към ползите от производителността, получени чрез по-бързо и по-пълно възстановяване. Използвайки Marc Pro Plus след тренировка или ежедневна активност ще можете да се възстановите по-бързо и по-пълно. Ще се събудите на следващия ден по-свежи и готови да се представите на най-доброто си ниво. Възстановявайки се по-бързо ще ви позволи да намалите времето между тренировките и така да ускорите развитието на мускулите си.

Добави коментар