Какво е RP Space?

Как ще се погрижим за вашите служители?

Recovery & Performance Space е нова услуга, създадена да подпомогне българските офиси и офис-пространства, като осигури на работещите в тях висококачествени технологии в сферата на здравето и уелнес преживяването.

За нас

И нашата мисия

В последните близо 6 години RP Bulgaria се грижи за добрата форма и състояние на телата на нашите клиенти. Като представители на западно-европейски и американски компании за България ние успяваме да достигнем до най-доброто, премиум качество, което пазарът в тази сфера предлага и сега искаме да предоставим тази възможност и на компаниите в България, които желаят да се погрижат за своите служители.

Следващите стъпки

Какво следва?

КОНСУЛТИРАНЕ

Нашата основна задача е да намерим нуждите на служителите в една компания. В зависимост от най-често срещаните болки/проблеми, които се появяват сред служителите, ние ще предложим подходящи продукти от нашето портфолио, които ще помогнат за облекчаването или пълното премахване на дискомфорта в тялото.

ПРОЕКТИРАНЕ

След установяване на нуждите на служителите в компанията, ние ще направим оглед на свободните площи и ще представим проект, който ще онагледи позиционирането и опциите, при които системите и устройствата ще бъдат ползвани. Предимството? За ползването им не е нужно назначаване на професионалист, защото работата с тях е изключително елементарна.

ОБУЧЕНИЕ

След като компанията направи избор за продуктите, с които желае да се погрижи за своите служители, ние ще направим кратко обучение (в рамките на 20-25 минути) за правилното ползване и съхранение.

Контакти

Как може да се свържете с нас

Телефон

Работно време

понеделник - петък 09 - 18 ч.