Известен по целия свят с отличията си като голмайстор, контрола си на топката и желанието си за съвършенство, Роналдо запазва позицията си на един от най-добрите спортисти в света, като дава приоритет на цялостния уелнес. Той отдава дълголетието на кариерата си отчасти на това как се грижи за тялото си с най-добрите налични технологии и техники. Theragun – първото ръчно устройство за перкусионна терапия – се превърна в основен елемент в рутината на Роналдо, защото помага за ускоряване на възстановяването му, предотвратяване на контузии и подобряване на цялостните спортни постижения. Обичайното му използване на устройството – особено върху краката и ходилата- потвърждава ефикасността на водещите в индустрията решения на Therabody.

„Тялото ми е моето оръжие“, обяснява Кристиано Роналдо. „За да бъдеш най-добрият, ти трябва най-доброто възстановяване. Ето защо избирам Therabody.“

Въведението на Роналдо в Theragun беше през 2017 г., когато д-р Джейсън Уърсланд организира демонстрация за играчи и треньорски персонал на базата на Реал Мадрид. Той е първият спортист, който д-р Джейсън Уърсланд е виждал да използва конуса на Терагън върху стъпалата си, което е накарало д-р Джейсън Уърсланд да създаде нов протокол за използване. Д-р Джейсън Уърсланд се превърна в доверен ресурс за Роналдо, като го съветва за начини за оптимизиране на предимствата на Терагън и подпомагане на неговото рутинно възстановяване.

„Кристиано е ученик през целия живот и е станал майстор в своя занаят, като винаги проучва нови и ефективни начини да се грижи за тялото и ума си“, обяснява д-р Джейсън Уърсланд, основател и главен уелнес директор на Therabody. „За мен е чест да подкрепя пътуването му, за да открива непрекъснато начини да бъде най-добрият и да подобрява живота на хората около него.“

Роналдо ще работи с Therabody, за да разшири значението на уелнеса на цялото тяло и да образова своята общност за предимствата на Theragun. Чрез партньорството си с легендарни спортисти като Роналдо, Therabody дава възможност на потребителите да поемат контрола върху тяхното здраве и възстановяване, като използват същите технологии, които в миналото са били достъпни само за професионални спортисти.

Добави коментар